Adella

Bruk denne linken for å lese mer om Adella - og for å leie den til et arrangement eller en tur: http://www.adella.no/

Adella rigges ned for vinteren

Lørdag den 14.10. 2017 begynte vi å klargjøre Adella for vinteren. Den ble i første omgang "rigget ned". Blokker og tauverk + seil ble tatt i land for tørking og overhaling fram mot ny sesong. Ben Brynildsen fra Grimstad var med og tar seg av vedlikeholdsarbeidet. Flott.

Adella på slipp i Danmark

Vanlig slipping pluss noe arbeid i maskinen.

Skrape, slipe, olje og lakke. 2017

Juni ble brukt til arbeid på ruff og rekker. Det ble skrapet, pusset, oljet og lakket. Dvs. Clipper1 og Clipper2

Redningsvestkassene er reparert

Kasene til redningsvestene er reparert. Flere av platene måtte skiftes ut. Gunnar og Tore brukte noen timer på dette.

Kursing av mannskaper.

 Falck Nutec bekrefter at de kan holde passasjer – krisehåndtering kurs i Farsund (KRN Coaching bygget) 24 og 25 April (mandag og tirsdag). Det blir kurser på dagtid. De har godtatt opp til 16 deltakere på dette kurset.

Det er nå kjørt ett passasjer-/krisehåndteringskurs. (Dette er skrevet 29.4.17). Det var 15 personer som gikk opp til prøve. Prøven bestod av 25 spørsmål å svare på og en måtte ha 18 rette for å bestå. Spørsmålene var av typen 3 stk. du kunne velge i og alle var relatert til undervisningen.

 Det skal komme et kurs til på to lørdager for de som ikke hadde anledning til å være med første gang. Det kreves også sikkerhetskurs, og det vil bli avholdt så raskt som mulig. Det blir antakelig en dag i Farsund og en dag i Kristiansand.

På vårt møte i forrige møte ble det reist spørsmål om vi alle trengte Sjømanns legeattest for å kunne være  en del av mannskapet på Adella. For å få det avklart kontaktet jeg (Fridtjof Knutsen) Arne B. Henriksen / medlem av Farsund Sjømannsforening. Arne har arbeidet for Sjøfartsdirektoratet og kjenner hvem som kan svare på slike spørsmål.

Adella er kvitt vinterfrakken

Den 10.4.17 ble Adella pakket ut og fikk litt sol og luft på dekket.Den er foreløpig lagt til torget for "showet" på tirsdag, den 11.4.

Nyeste kommentarer

15.11 | 16:57

Hei! Da skal du snakke med Kari på telefon: 90953047

10.11 | 17:42

Hei 13 okt.var det en dame som jeg tror var fra Kystlaget? Jeg ønsker å kjpe de fine tova sokkene hun hadde🤔Er det mulig å få kontakt her?

12.01 | 10:30

Hei, æ har lyst å bli medlem

)

Klem fra berit amalie

14.12 | 19:28

Hei, Jeg heter Knut Samuelsen.70 år nå. Tønnes Andreas Kaade var min oldefar. En ære for meg og min familie. Jeg kan skrive mer i e-post. Ikke plass her.knut

Del denne siden