Julemesse på Nordberg

1. søndag i advent er det julemsse på Norberg. I år var det på den 27.11. (2016). Mye folk - litt salg. Kari og Tore B stilte.

På besøk hos Lyngdal båtforening.

Den 14. og 21. 11. var vi på besøk hos Lyngdal båtforening. Vi fortalte om god fotøyning, og det ble knyttet knuter og øvd på spleising pluss kaffedrøs, selvfølgelig.

Såleising.
Såleising.
Øving i knoper.
Øving i knoper.

Vinterdvale 2017 - 17

I fjor lå Skjoldnesbåten på vannet hele vinteren, og den greide seg veldig bra tross snø og is, men det var litt arbeid med å måke snø og hogge is. Nå (11.september 16) er den tatt på land etter en lørdag med utrolig mye regn. Lang tids øsing før den kunne sveives opp på hengeren.

Nå deler den presenning med bindalsbåten, og det er bedre for den enn is og snø (tror jeg).

Prøven er også gåt i vinterdvale. Motoren har fått frostvæske på saltvannsdelen og båten har fått vinterfrakken på.

Nordisk kystkulturstevne

Stevnet ble avholdt i Vagur på Suderøy, Færøyene. Stevnet varte fra 7.-10. juli. Kystlaget var med "Kamalie af Lister" og vi hadde en liten stand på dekket der vi viste litt av det vi arbeider med på vinterhalvåret. Kamalie ankom fredag 8.juli fordi vi var med på en regatta/ samseiling fra Torshavn. Klikk her og se videosnutt.

Vi hadde en liten utstilling på Kamalie af Lister av det vi har laget i vinterhalvåret. Noe salg, men bare til nordmenn.- sjøvotter. De som er med: Skipper John Jacobsen, Tore, Harald og Richard Vroomen (førstereisgutt).Tore viste også noen  filmer om Prøven - historien om listebåten og bygging av Prøven. Filmen om utviklingen av listebåt kan du se her.

Stevnehavna i Vágur.
Stevnehavna i Vágur.
Utstillingen vår. Noe ble solgt.
Utstillingen vår. Noe ble solgt.
Røff sjø. Seilas fra Torshavn til Suderøy.
Røff sjø. Seilas fra Torshavn til Suderøy.
Nesten framme i Vágsfjord.
Nesten framme i Vágsfjord.
Grindabåter - brukt i fangst av grindehval,
Grindabåter - brukt i fangst av grindehval,

Nyeste kommentarer

15.11 | 16:57

Hei! Da skal du snakke med Kari på telefon: 90953047

10.11 | 17:42

Hei 13 okt.var det en dame som jeg tror var fra Kystlaget? Jeg ønsker å kjpe de fine tova sokkene hun hadde🤔Er det mulig å få kontakt her?

12.01 | 10:30

Hei, æ har lyst å bli medlem

)

Klem fra berit amalie

14.12 | 19:28

Hei, Jeg heter Knut Samuelsen.70 år nå. Tønnes Andreas Kaade var min oldefar. En ære for meg og min familie. Jeg kan skrive mer i e-post. Ikke plass her.knut

Del denne siden