Strandapelet 2017

Prøven ble brukt første gang i Strandaspelet i 2016. Det ble en suksess, og arrangørene ville låne Prøen i år igjen. I 2016 var det representanter for Strandaspelet som fraktet Prøven fram og tilbake, men i år fant vi ut at dette kunne ble en fin tur for oss. I begynnelsen av august ble Prøven seilt til Sokndalsstrand av Harald og Agnar. De kjørte motor til Lista fyr der de satte seil og seilte resten. Turen var mandag 21.8. De hadde da fin bør og logget over 10 knop i perioder. Med på denne turen var Harald, Agnar og Anita. Det var en del sjø, og noe brøt over rekka. Ved en anledning fikk en sjø tak i båten og vred den samtidig med at baugen ble dyttet inn i en sjø. Vannet fosset inn og båten jibbet, krenget over til den andre siden der en ny sjø fosset inn over relingen. Da vasket noen av tiljene rundt i båten. Vannet nådde nesten opp til dynamo og startmotor, vann sprutet fra akslingen, - og pumpene virket ikke. De holdt hodet kaldt, fikk ryddet unna litt tauverk og ting som fløt rundt, men de kom ikke til den manuelle pumpa (det skal fikses nå så en alltid kan få tak i den) så de øste med bøtte. Ingen skadet, ingen panikk - de bare ordnet op og selte videre. Bra jobb.

Nyeste kommentarer

15.11 | 16:57

Hei! Da skal du snakke med Kari på telefon: 90953047

10.11 | 17:42

Hei 13 okt.var det en dame som jeg tror var fra Kystlaget? Jeg ønsker å kjpe de fine tova sokkene hun hadde🤔Er det mulig å få kontakt her?

12.01 | 10:30

Hei, æ har lyst å bli medlem

)

Klem fra berit amalie

14.12 | 19:28

Hei, Jeg heter Knut Samuelsen.70 år nå. Tønnes Andreas Kaade var min oldefar. En ære for meg og min familie. Jeg kan skrive mer i e-post. Ikke plass her.knut

Del denne siden